top of page

Efficiënte coördinatie

Leuk, zo’n idee voor een folder, campagne of website. Maar dan… Zilvervink zorgt ervoor dat alle communicatiemiddelen binnen planning en budget voor je worden uitgevoerd. Door mijn jarenlange ervaring als communicatieadviseur, projectcoördinator en tekstschrijver bij een gerenomeerd communicatiebureau zet ik snel alle kansen en bedreigingen voor je op een rij en houd ik het overzicht. 

Ontzorgen

 

Heb je geen tijd of kennis van het communicatievak? Zilvervink ondersteunt je met raad en daad, en ontzorgt je zo volledig.

 

Ik zoek de juiste leveranciers bij de afgesproken middelen, zorg voor een goede briefing en coördineer correctierondes. Zodat het resultaat wordt zoals je het voor ogen hebt, terwijl je er weinig of geen omkijken naar hebt. Luxe? Of gewoon een investering die zich dubbel en dwars terug verdient?

Binnen planning en budget

 

Ik zorg voor een juiste vertaling van de huisstijl (vorm, tekst en beeld) naar de vormgeving van het gekozen middel en verwerk feedback adequaat.

 

Ik maak realistische planningen en hou deze goed bij. Ik stuur tijdig bij en benoem de consequenties bij het afwijken van de planning. Bovendien bewaak ik het budget. Bij wijzigingen geef ik tijdig aan wat de consequenties zijn en vraag ik toestemming.

Volgens afspraak

 

Vooraf bespreek ik met je wat je verwachtingen en doelen zijn. Ik doe hierop een voorstel met bijbehorende planning en offerte.

 

Ik overschrijd het budget of de planning niet zonder jouw toestemming. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Jij bent ‘in control’ en ik behartig jouw belangen.

bottom of page