top of page

Samenwerken en netwerken

Ondernemen betekent netwerken. Zonder netwerk kom je niet ver. Zilvervink hecht belang aan een netwerk met beroepsprofessionals. Daarom zet Zilvervink zich enthousiast in voor netwerken voor ondernemers en zzp'ers in Schoonhoven en de regio's Krimpenerwaard, Lopikerwaard en Alblasserwaard.

 

Talent inzetten

 

Voor het produceren van communicatiemiddelen werk ik samen met getalenteerde professionals, zoals communicatieadviseurs, vormgevers, ontwerpers, tekstschrijvers, webbouwers en fotografen. Allemaal vakidioten die doen waar ze het best in zijn. Naast prachtige resultaten levert dit ook veel werkplezier op. Een win-win, zeg ik!

Werk je al samen?

 

Heb je al vaste partners, zoals een drukker of een tekstschrijver waar je tevreden over bent? Dan werk ik graag samen met deze professional aan jouw communicatie.

 

Uiteraard kan ik ook voor een scherpe tegenofferte zorgen.

Het logo van project Vliegende Start

Project Vliegende Start

Samen met Lia Steeman bedacht Zilvervink het project Vliegende Start en kreeg groen licht voor de uitvoer van het Ondernemersfonds Schoonhoven. 'Maak een Vliegende Start' biedt tien veelbelovende ondernemers in de Krimpenerwaard een flitsende take-off met een zes maanden durend coachingstraject vol extra’s. Doel is dat de ondernemer na deze periode met een gedegen achtergrond en overzicht de toekomst tegemoet kan. Inmiddels zijn we van start met alweer de derde editie van dit project!

Lia en ik zijn binnen Stichting de Oude Apotheek verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering en voeren samen het projectbureau. Kijk eens op www.maakeenvliegendestart.nl.

Logo van de Oude Apotheek in Schoonhoven

Ondernemerswinkel de Oude Apotheek

De Oude Apotheek is er voor alle ondernemers en zzp’ers die graag zichtbaar zijn: werken op een flexibele werkplek, je klanten ontvangen, je netwerk uitbreiden, je workshops of trainingen organiseren, een praktijkruimte voor (stoel)massages boeken of je coaching-gesprekken plannen… Alles kan. Naast een grote algemene ruimte op de begane grond met flexibele werkplekken zijn er kleinere spreekkamers. De vergaderzaal op de eerste verdieping heeft een prachtig uitzicht over de Haven en op de Grote Kerk.


Kom eens langs! Ik zet graag persoonlijk een lekker kopje koffie voor je!

 

Kijk voor de mogelijkheden op deoudeapotheek.com.

Logo van ZZPijl, de netwerkvereniging voor zelfstandig ondernemers in mijn regio

ZZPijl

 

ZZPijl is de netwerkvereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Schoonhoven. Zilvervink zit in de communicatiecommissie en zorgt met plezier en overtuiging voor extra aandacht voor de activiteiten van de vereniging.

 

Ben je ook zelfstandig professional in de regio? Misschien is ZZPijl dan iets voor jou!

 

Kijk eens op zzpijl.nl.

Azim.jpg.png

Azim Dezign

 

Als communicatieadviseur integratie statushouders brengt Marielle Azim organisaties en initiatieven in beeld die de integratie van statushouders in de gemeente Krimpenerwaard bevorderen. Met het projectteam integratie statushouders heeft ze het platform 'Krimpenerwaard Verbindt' opgezet. Vanuit dit platform laten we zoveel mogelijk mensen kennismaken met Kleurrijk Krimpenerwaard. Bijvoorbeeld via een themaspread in de lokale huis-aan-huis-krant.

 

Kijk voor een voorbeeld op Krimpenerwaardverbindt.nl.

ext.jpeg

Samen sterk

 

Doe zelf waar je goed in bent en waar je hart ligt. En huur voor de rest professionals in!

Dat adviseert Zilvervink aan haar klanten, en pas ik ook zelf toe.

bottom of page