Samenwerken en netwerken

Ondernemen betekent netwerken. Zonder netwerk kom je niet ver. Zilvervink hecht belang aan een netwerk met beroepsprofessionals, ook wel vakidioten genaamd. Daarom zet Zilvervink zich enthousiast in voor netwerken voor ondernemers en zzp'ers in Schoonhoven en de regio's Krimpenerwaard, Lopikerwaard en Alblasserwaard.

 

Talent inzetten

 

Voor het produceren van communicatiemiddelen werk ik samen met getalenteerde professionals, zoals communicatieadviseurs, vormgevers, ontwerpers, tekstschrijvers, webbouwers en fotografen. Allemaal vakidioten die doen waar ze het best in zijn. Naast prachtige resultaten levert dit ook veel werkplezier op. Een win-win, zeg ik!

Werk je al samen?

 

Heb je al vaste partners, zoals een drukker of een tekstschrijver waar je tevreden over bent? Dan werkt Zilvervink graag samen met deze professional aan jouw communicatie.

 

Uiteraard kan ik ook voor een scherpe tegenofferte zorgen.

Het logo van project Vliegende Start

Project Vliegende Start

Samen met Lia Steeman bedacht Zilvervink het project Vliegende Start en kreeg groen licht voor de uitvoer van het Ondernemersfonds Schoonhoven. 'Maak een Vliegende Start' biedt tien veelbelovende ondernemers in de Krimpenerwaard een flitsende take-off met een zes maanden durend coachingstraject vol extra’s. Doel is dat de ondernemer na deze periode met een gedegen achtergrond en overzicht de toekomst tegemoet kan.

Marjolein en Lia zijn verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering en voeren samen het projectbureau.

Kijk eens op www.maakeenvliegendestart.nl.

Logo van de Oude Apotheek in Schoonhoven

Ondernemerswinkel de Oude Apotheek

De Oude Apotheek is er voor alle ondernemers en zzp’ers die graag zichtbaar zijn: werken op een flexibele werkplek, je klanten ontvangen, je netwerk uitbreiden, je workshops of trainingen organiseren, een praktijkruimte voor (stoel)massages boeken of je coaching-gesprekken plannen… Alles kan. Naast een grote algemene ruimte op de begane grond met flexibele werkplekken zijn er kleinere spreekkamers. De vergaderzaal op de eerste verdieping heeft een prachtig uitzicht over de Haven en op de Grote Kerk.


Kom eens langs! Ik zet graag persoonlijk een lekker kopje koffie voor je!

 

Kijk voor de mogelijkheden op deoudeapotheek.com.

Logo van ZZPijl, de netwerkvereniging voor zelfstandig ondernemers in mijn regio

ZZPijl

 

ZZPijl is de netwerkvereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en Schoonhoven. Zilvervink zit in de communicatiecommissie en zorgt met plezier en overtuiging voor extra aandacht voor de activiteiten van de vereniging.

 

Ben je ook zelfstandig professional in de regio? Misschien is ZZPijl dan ook iets voor jou!

 

Kijk eens op zzpijl.nl.

Logo van Welkom op het Werk, flexwerkconcept voor zzp'ers

Welkom op het Werk

 

Welkom op het Werk (in Schoonhoven, Dordrecht en Gouda) combineert een fijne en verantwoorde werkplek met een inspirerende omgeving. Een plek om andere zelfstandigen te ontmoeten en om te horen wat er speelt in de regio.

 

Wil je ook ervaren hoe het is om zelfstandig te werken, maar toch met collega’s op kantoor te zitten? Kom dan eens proefwerken!

 

Kijk voor de mogelijkheden op welkomophetwerk.nl.

Startersdag Krimpenerwaard

 

Samen met o.a. gemeente Schoonhoven, Ondernemerskring Schoonhoven en Stichting Welkom op het Werk organiseert Zilvervink de regionale Startersdag Krimpenerwaard.

 

De Startersdag Krimpenerwaard richt zich op startende ondernemers in diverse stadia. We ondersteunen startende ondernemers bij het oriënteren, opzetten en invullen van hun eigen bedrijf, bieden regionale en lokale ondernemers een podium om zichzelf aan eventuele toekomstige klanten te presenteren en brengen zo vraag en aanbod bij elkaar. We profileren de Krimpenerwaard als ondernemersvriendelijke regio.

 

Aanmelden of meer informatie? Kijk op welkomophetwerk.nl.

Samen sterk

 

Doe zelf waar je goed in bent en waar je hart ligt. En huur voor de rest professionals in!

Dat adviseert Zilvervink aan haar klanten, maar past ze ook zelf toe.