top of page

De vijf beloftes van Zilvervink

1.

100% inzet

Persoonlijk contact, persoonlijke service: ik ben jouw vaste aanspreekpunt. Ik sta voor kwaliteit. Ik zorg er persoonlijk voor dat je communicatie glans krijgt. Ik schuif de opdracht niet door naar een ander. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies. Ik ga voor de volle 100%. Een beetje is niet goed genoeg, dat zit niet in mijn aard.

2.

Passie voor het communicatievak

Ik hou van mijn vak. Ik vind het heerlijk om samen met jou de oplossing te maken voor je communicatievraagstuk. Van vage vraag naar praktische invulling. Dingen letterlijk zien groeien. Daar leef ik voor! En als ik iets wil, dan gebeurt het ook. Niet voor niets is mijn motto: waarom wachten tot morgen als het vannacht ook kan?

3.

Optimale synergie tussen creativiteit en ervaring

Door mijn jarenlange ervaring voor grote en kleine opdrachtgevers weet ik precies wat er mogelijk is. Ik ken de juiste leveranciers (kwaliteit tegen een goede prijs), ik ken het proces (wie doet wat wanneer) en zorg zo voor een uitstekend resultaat voor een eerlijke prijs. Met mijn creativiteit zorg ik voor net even anders. Geen standaardoplossing, maar verrassend en prikkelend. Precies wat je verwacht van een toegewijde communicatieadviseur, projectcoördinator en tekstschrijver!

4.

Deadlines zijn er om gehaald te worden

Ik maak realistische planningen. Altijd in overleg met mijn leveranciers. Je kunt er van op aan dat planningen die ik maak, gehaald worden. Uiteraard heb je als klant daarbij ook een eigen verantwoordelijkheid: wanneer je volgens de planning reageert op voorstellen en correctierondes komt het allemaal in orde.

5.

Geen blabla. Gewoon: nuchter advies

Bij mij geen dure woorden of dikdoenerij. Geen account- en artdirectors. Gewoon goed advies, en anders niets. Mijn nuchterheid komt voort uit een gezonde argwaan als het gaat om wolligheid en gebakken lucht. 

bottom of page